zaterdag 13 september 2014

Bloghop

Hallo en welkom op de bloghop die georganiseerd wordt door het Treasure team van Stampin'Up Demonstratrices. Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de nieuwe Stampin'up autumn/winter catalogus 2014. Als het goed is kom je hier vie het blog van José Hoogeveen.

Hoe werkt een bloghop? Het is heel simpel! Deze bloghop start op het blog van Sylvia Verhulst - Batenburg. Daar vind je een link. Deze klik je aan en vervolgens hop je verder naar volgende blogs. Op ieder volgend blog staat een bericht met weer een link naar een volgend blog. Het is leuk om alle berichtjes te lezen, mooie creaties te bekijken en inspiratie op te doen!

Wat moet je doen? Je hopt van blog naar blog en je laat als je dat leuk vindt, een reactie achter op de bloghopberichtjes bij de deelnemende demonstratrices.


Ik heb een leuke kerstkaart gemaakt met de nieuwe materialen uit de autumn/winter catalogus, gecombineerd met materialen uit de anual catalogus 2014-2015. De gebruikte materialen:
Stempelset Bright & Beautiful
Lucky Stars Textured Impressions Embossing Folder
Confetti Stars Punch

Ik heb gebruikt gemaakt van de papierkleuren whisper white, real red en mossy meadow, gecombineer met de stempelinkt real red.

Voor het uitponsen van de cirkels is gebruik gemaakt van de ponsen scallop circle 7/8 inch, 1 1/4 inch en 1 3/4 inch. De circelpons is van de afmeting 1 inch. Voor de onderkant van de 'kamerschermpjes' heb ik de Artisan Label Punch gebruikt. Het papier doe je half in de pons zodat je een sierlijke vorm uitponst aan de onderzijde van de kaart. Dit kun je uiteraard ook met andere ponsvormen doen.

Het lint is Organza ribbon Satin Whisper White.

Ga nu verder naar het blog van Linda op den Camp
15 opmerkingen:

 1. Hij is echt heel mooi Kim. Het was het wachten waard hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Melanie. Baalde er enorm van dat het mis ging maar dit mooie compliment doet me blozen ;-)

   Verwijderen
  2. Wow gaagf hoor! Zo'n kaart wil ik nog steeds eens maken.

   Verwijderen
 2. Wat een ontzettend leuk idee om z'n kaart te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi!!! Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen